Szüntesd meg az irodai munka okozta nyak-, és hátfájást .

Dolgozz fájdalmak nélkül!

Így érzed magad nap mint nap??

 • szinte minden nap fáj a nyakad, vállad, hátad, derekad?
 • zsibbadnak a lábaid a sok üléstől?
 • karjaid majd leszakadnak a folyamatos gépeléstől?
 • egyre gyakrabban fáj a fejed?
 • a munkaidő végére beáll a nyakad és alig bírod forgatni a fejed?

A napi 8-10 óra számítógépes munka többek között porckorongsérvet, izom- és kötőszöveti fájdalmakat, gerincproblémákat, fejfájást okozhat. 

Ahhoz, hogy ezeket a betegségeket elkerüld vagy a már kialakultakat csökkenteni tudd, szükséged van segítségtre.

Hogy csökkenjenek a fájdalmaid és elkerülhesd a súlyos következményeket, a legjobb megoldás a masszázs.

 

Gyere el az anyaMasszazs-ba, ahol egy képzett, gyakorlattal rendelkező gyógymasszőr veszi kezelésbe a hátad, nyakad, derekad egy nyugodt, csendes helyen. 

Hívj! 20/3815563

vagy

Írj! Facebook-anyaMasszazs

Milyen eredményei lesznek a rendszeres masszázsnak?

Vidám irodai dolgozó
 • könnyebben fogsz mozogni
 • nem fognak zsibbadni a karjaid, lábaid
 • kevésbbé fog fájni a fejed, nyakad, hátad, derekad
 • javulni fog a vér- és nyirokkeringésed
 • ezáltal a fejed is kevesebbet fog fájni
 • fittebb, energikusabb leszel
 • sokkal jobban fogod érezni magad a munka során

Mit mondanak az irodában dolgozó nők az anyaMasszazs-ról?

"Ági "masszázsműhelye" a nyugalom szigete a rohanó hétköznapokban. A számítógép előtti munkavégzés miatt nagyon rossz állapotban volt a nyakam és a hátam, amikor először találkoztunk. Rövid idő alatt jelentős javulást ért el, amellyel megkönnyíti számomra a mindennapokat! Kedves, figyelmes személyiség, szívből ajánlom mindenkinek"

 

Sz. Ildikó

"Ágit 4 éve kerestem meg , mivel akkor már több hónapja nem tudtam mozgatni a bal karomat . Minden nap fájdalommal keltem és feküdtem .

Kezdetben heti rendszerességgel jártam 30 perces masszázsra , ami az évek alatt egy órás masszázsra módosult . Családias, baráti hangulatban , csodás környezetben zajlik az egy óra, ami maximális kikapcsolódást, feltöltődést nyújt számomra .

A karom állapota már az első alkalom után sokat javult , gyakorlatilag 3 hónap után pedig teljesen megszűnt a fàjdalom. Visszajáró vendég vagyok , a napi 8 órás ülőmunka mellett ,a vállaim feszessége és a nyakam merevsége miatt szükségét érzem , hogy Ági szaktudását igénybe vegyem. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a masszázst!"

 

R. Judit

„Sok év kihagyás után találtam rá az anyamasszázsra. Fontos számomra, hogy a masszőr hölgy legyen, erős és magabiztos mozdulatokkal rendelkezzen. Teljes mértékben ki tudtam kapcsolni, ellazulni, és napokra feltöltött, a problémás területeket átdolgozva. Mind a hely hangulata, nyugalma, melegséget biztosított számomra, a feszített hétköznapokban. Köszönöm!”

 

T.né Andi

És, hogy milyen masszázsra van szükséged ahhoz, hogy megszünjenek az irodai munka okozta fájdalmaid? 

Nem vagyok híve a túl erős masszázsnak, amikor összeszorított foggal küzdi végig valaki a masszázst az ágyon fekve, de a simi-simi masszázs sem szeretem.

Igyekszem megtalálni az arany középutat, amikor határozottan, erősen, de még a fájdalomhatár alatt tudom kezelni a vendéget, segítve ezzel az izomcsomókban lévő feszültség oldását. 

 

Sok vendégem mondta már, hogy jó érzékem van ahhoz, hogy hova kell nyúlni, hol van igazán probléma. Hogy ez a sok-sok év tapasztalata vagy egy velemszületett érzék miatt van e, de valóban ráérzek arra, hogy milyen erővel lehet az adott vendéget kezelni úgy, hogy még ne fájjon a számára, de a lehető leghatásosabb legyen a masszázs. 

 

Ismerj meg

Gyenei Ágnes vagyok, gyógymasszőr, reflexológus, életmód-terapeuta természetgyógyász, dolgozó anya és feleség.

 

A masszázskezelés során nem az a célom, hogy lefogyj, vagy, hogy bársonyos legyen a bőröd (bár ez egy „mellékhatása” lesz a masszázsnak), éppen ezért nem foglak sem mézzel, sem csokival, sem egyéb nyalánksággal kenegetni masszázs közben.

 

Rengeteg irodában dolgozón segítettem már az évek alatt, mint masszőr, hogy kevésbé fájjon a teste a számítógép előtt.

 

wp:paragraph

A célom az, hogy a napi 8 órás irodai munka fájdalmait csökkentve a masszázs után felfrissülve, kipihenve, megújulva kelj fel a masszázságyról, és azt érezd, hogy már semmid nem fáj és újra fitt és energikus legyél.

/wp:paragraph wp:paragraph

 

Hívj! 20/3815563

vagy

Írj! Facebook-anyaMasszazs