Szüntesd meg az irodai munka okozta nyak-, és hátfájást -

Dolgozz fitten, fájdalmak nélkül!

Így érzed magad nap mint nap??

 • szinte minden nap fáj a nyakad, vállad, hátad, derekad?
 • zsibbadnak a lábaid a sok üléstől?
 • karjaid majd leszakadnak a folyamatos gépeléstől?
 • egyre gyakrabban fáj a fejed?
 • a munkaidő végére beáll a nyakad és alig bírod forgatni a fejed?

A napi 8-10 óra számítógépes munka többek között porckorongsérvet, izom- és kötőszöveti fájdalmakat, gerincproblémákat, fejfájást okozhat. 

Ahhoz, hogy ezeket a betegségeket elkerüld vagy a már kialakultakat csökkenteni tudd, szükséged van segítségtre.

Hogy csökkenjenek a fájdalmaid és elkerülhesd a súlyos következményeket, a legjobb megoldás a masszázs.

 

Gyere el az anyaMasszazs-ba, ahol egy képzett, gyakorlattal rendelkező gyógymasszőr veszi kezelésbe a hátad, nyakad, derekad egy nyugodt, csendes helyen. 

Milyen eredményei lesznek a rendszeres masszázsnak?

 • könnyebben fogsz mozogni
 • nem fognak zsibbadni a karjaid, lábaid
 • kevésbbé fog fájni a fejed, nyakad, hátad, derekad
 • fittebb, energikusabb leszel
 • javulni fog a vér- és nyirokkeringésed
 • sokkal jobban fogod érezni magad a munka során
 • Item 1

Mit mondanak az irodában dolgozó nők az anyaMasszazs-ról?

"Ági "masszázsműhelye" a nyugalom szigete a rohanó hétköznapokban. A számítógép előtti munkavégzés miatt nagyon rossz állapotban volt a nyakam és a hátam, amikor először találkoztunk. Rövid idő alatt jelentős javulást ért el, amellyel megkönnyíti számomra a mindennapokat! Kedves, figyelmes személyiség, szívből ajánlom mindenkinek"

 

Sz. Ildikó

"Ágit 4 éve kerestem meg , mivel akkor már több hónapja nem tudtam mozgatni a bal karomat . Minden nap fájdalommal keltem és feküdtem .

Kezdetben heti rendszerességgel jártam 30 perces masszázsra , ami az évek alatt egy órás masszázsra módosult . Családias, baráti hangulatban , csodás környezetben zajlik az egy óra, ami maximális kikapcsolódást, feltöltődést nyújt számomra .

A karom állapota már az első alkalom után sokat javult , gyakorlatilag 3 hónap után pedig teljesen megszűnt a fàjdalom. Visszajáró vendég vagyok , a napi 8 órás ülőmunka mellett ,a vállaim feszessége és a nyakam merevsége miatt szükségét érzem , hogy Ági szaktudását igénybe vegyem. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a masszázst!"

 

R. Judit

„Sok év kihagyás után találtam rá az anyamasszázsra. Fontos számomra, hogy a masszőr hölgy legyen, erős és magabiztos mozdulatokkal rendelkezzen. Teljes mértékben ki tudtam kapcsolni, ellazulni, és napokra feltöltött, a problémás területeket átdolgozva. Mind a hely hangulata, nyugalma, melegséget biztosított számomra, a feszített hétköznapokban. Köszönöm!”

 

T.né Andi

És, hogy milyen masszázsra van szükséged ahhoz, hogy megszünjenek az irodai munka okozta fájdalmaid? 

Nem vagyok híve a túl erős masszázsnak, amikor összeszorított foggal küzdi végig valaki a masszázst az ágyon fekve, de a simi-simi masszázs sem szeretem. Igyekszem megtalálni az arany középutat, amikor határozottan, erősen, de még a fájdalomhatár alatt tudom kezelni a vendéget, segítve ezzel az izomcsomókban lévő feszültség oldását. 

 

Sok vendégem mondta már, hogy jó érzékem van ahhoz, hogy hova kell nyúlni, hol van igazán probléma. Hogy ez a sok-sok év tapasztalata vagy egy velemszületett érzék miatt van e, de valóban ráérzek arra, hogy milyen erővel lehet az adott vendéget kezelni úgy, hogy még ne fájjon a számára, de a lehető leghatásosabb legyen a masszázs. 

 

Ismerj meg

Gyenei Ágnes vagyok, gyógymasszőr, reflexológus, életmód-terapeuta természetgyógyász, dolgozó anya és feleség.

 

A masszázskezelés során nem az a célom, hogy lefogyj, vagy, hogy bársonyos legyen a bőröd (bár ez egy „mellékhatása” lesz a masszázsnak), éppen ezért nem foglak sem mézzel, sem csokival, sem egyéb nyalánksággal kenegetni masszázs közben.

 

Rengeteg irodában dolgozón segítettem már az évek alatt, mint masszőr, hogy kevésbé fájjon a teste a számítógép előtt.

 

wp:paragraph

A célom az, hogy a napi 8 órás irodai munka fájdalmait csökkentve a masszázs után felfrissülve, kipihenve, megújulva kelj fel a masszázságyról, és azt érezd, hogy már semmid nem fáj és újra fitt és energikus legyél.

/wp:paragraph wp:paragraph

 

The Program Covers

Strength Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam commodo velit ex, non ultrices leo auctor at. Integer blandit ex velit, vel aliquam sem tempor eu. 

CARDIO Training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam commodo velit ex, non ultrices leo auctor at. Integer blandit ex velit, vel aliquam sem tempor eu. 

We Are Looking For
10 People To Transform

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam commodo velit ex, non ultrices leo auctor at. Integer blandit ex velit, vel aliquam sem tempor eu. .

Join Our 30 Day Fitness Challenge